Društvo za zdrave dojke

Kdo?

Zaradi narave dela pri aktivnostih, ki se izvajajo v društvu, Društvo za zdrave dojke ponuja brezplačno članstvo. Član/ica lahko postane vsaka polnoletna oseba, ki je obolela za rakom dojk ali pa njihovi svojci, tako moški kot ženske, ter drugi interesenti, ki bi radi podprli društvo.

Kako?

Včlanitev v društvo je enostavna: izpolniti je potrebno prijavnico, ki jo dobite tukaj in jo poslati na naslov društva. Poleg tega je potrebno zaradi lažjega obveščanja o dogodkih navesti tudi elektronski naslov (kdor ga ima).

Zakaj?

Zakaj priporočamo včlanitev? Enostavno: več kot nas bo, bolj bomo uspešni in močnejši! Ne samo pri pridobivanju še kako potrebnih finančnih sredstev na razpisih, ampak tudi kot skupnost, ki jo sami (so)ustvarjamo. Zato vabljeni vsi, ki bodisi potrebujete našo pomoč ali pa imate željo sodelovati pri aktivnostih, vezanih na ozaveščanje o raku dojk (organizacija dogodkov, prostovoljno sodelovanje na MI-DO, spodbujanje druženja in kreativnega preživljanja prostega časa, širjenje socialne mreže, pomoč pri opolnomočenju bolnic…).

Ugodnosti

Članstvo v društvu prinaša vrsto ugodnosti in prednosti: brezplačna članarina, obisk skupine za samopomoč, udeležba na organiziranih telovadbah Napolnimo življenje v krajih po vsem Zgornjem Posočju, sodelovanje pri glavnem dogodku društva MI-DO – miganje za zdrave dojke, brezplačno svetovanje, delavnice,  udeležba na izletih in pohodih, brezplačna predavanja…  

Vaš prispevek društvu

Ker smo humanitarna organizacija izpolnjujemo formalne pogoje za uveljavljanje pravice do donacij od dohodnine. Zakon o dohodnini omogoča, da se na vašo zahtevo del vaše odmerjene letne dohodnine v višini do 0,5%, namesto v državni proračun lahko nameni za financiranje splošno koristnih namenov. Veselilo nas bo, če jih boste namenili za financiranje projektov našega društva. Obrazec najdete na povezavi “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije”. Hvala!